wij

Hoe werkt vandeReclame?

Meestal schakelen klanten ons in voor de ondersteuning van een evenement, een congres, een huisstijl, signing, belettering, de inrichting van een locatie of een oplossing voor een wagenpark. Dus we hebben altijd te maken met randvoorwaarden en/of huisstijlregels. Binnen die context zijn we gewend om samen met u de mogelijkheden creatief te verkennen. Om uitdagingen aan te gaan. Zodat er iets ontstaat dat opvalt. En staat als een huis.

wij

Samenwerking

Van intake tot en met aflevering/eindmontage bent u bij ons op één en hetzelfde adres klaar. We houden van no-nonsense, flexibiliteit, snelheid en korte lijntjes in de communicatie van alledag. Dat houdt onze samenwerking to the point, plezierig en tijdbesparend. Als we bepaalde technieken zelf niet in huis hebben, weten we precies welke professional we bij uw project betrekken.

wij

Offertetraject

Als het om geld gaat, zijn verrassingen uit den boze. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op een gedetailleerde offerte op basis van uw wensen en uitgangspunten. Wij houden van open en eerlijk zaken doen. Dus wij zijn transparant en duidelijk vooraf en voorkomen daarmee verrassingen achteraf.