Mobirise Site Generator

Vertel uw verhaal met 
 Digital Signage

Digital Signage biedt uw bedrijf of organisatie een nieuwe en bijzonder veelzijdige vorm van communicatie. Het is geschikt voor gebruik op vrijwel elke locatie zowel binnen als buiten. De hardware bestaat uit diverse formaten beeldschermen en zuilen. De software waarmee maatwerk kan worden geproduceerd, bestaat uit een uitgebreid en flexibel content management systeem. Daarmee is het mogelijk een groot aantal beeldschermen op afstand te managen, te actualiseren en te regisseren. 
Bij ons kunt u desgewenst terecht voor een deelproductie of voor het complete traject: van techniek tot en met content.

Wat is Content 
 en wat is context?

Twee belangrijke begrippen rondom Digital Signage zijn content en context. Denk bij content bijvoorbeeld aan: video, fotografie, illustraties, bewegwijzering, design conform de huisstijl, tekst, integratie met social media of met (onderdelen van) de eigen webomgeving. Context wil zeggen dat je rekening houdt met het moment waarop uw doelgroep de informatie tot zich neemt. Is het binnen of buiten? Wordt er gewacht of is men actief? Gaat het om verkopen, de weg wijzen of informeren? Elke situatie beïnvloedt de inhoud van uw content...

Voor wie is 
 digital signage bestemd?

Digital Signage is voor iedereen geschikt. Voor elke (overheids)organisatie, winkel(keten) en bedrijf. Iedereen kan ermee werken. Digital Signage is een effectieve en efficiënte manier om mensen gemakkelijk te informeren, maar ook om nieuwe producten aan de man te brengen, aanbiedingen te tonen of om naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast kan Digital Signage goed werken als bewegwijzering of als informatiebord binnen bedrijven. Het maakt ook niet uit of je één scherm hebt op één of op meerdere locaties. Of meerdere schermen op meerdere locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Neem gerust de proef op de som en maak een vrijblijvende afspraak.

Wat kan er technisch?

De motor van Digital Signage is een content management systeem (cms). Dat biedt de keuze uit een grote hoeveelheid templates waarmee communicatie-op-maat kan worden geproduceerd. Dit cms is tegelijkertijd de 'regiewagen' waarmee elke zuil of scherm te bedienen is. Digital Signage is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te beheren op afstand.
U kunt kiezen voor zelf doen of voor uitbesteden van het hele traject.

Waarom vandeReclame?

Wij zijn uw natuurlijke partner bij het realiseren van Digital Signage in uw organisatie. Onze meerwaarde is dat wij samen met u de content creëren en die plaatsen in de juiste context. En wij denken vanaf het allereerste moment met u mee over aanschaf van de juiste hardware en de technische plaatsing ervan op de gewenste locatie(s). Het gehele traject dus.